Direkt zum Seiteninhalt
"Panorama"
  • Vlore-Kanine
  • 9400 Kaninë, Vlorë, Albania
Regjistrohu për Buletinin tonë!
Bar Restorant "SHEMBULL" me një pamje piktoreske të qytetit te Vlorës

... ju fton të kaloni momente relaksi dhe qetësie pranë ambjenteve tona
Kuzhina tradicionale dhe ajo moderne e ndërthurur me pamjen e mrekullueshme që të ofron ky restorant, e bejne atë destinacionin perfekt për tu vizituar në cdo kohë!Ambjentet e rikonceptuara sipas stilit bashkëkohor dhe menaxhimi krejtësisht i ri,mbështetur nga nje staf profesionist i bejne orët e kaluara në Bar Restorant "Shembull" të vecanta.
Udhëtimi drejt restorantit do të jetë mjaft komod falë investimeve të kryera në segmentit Vlorë-Kaninë.
Për prenotime kontaktoni në:
Kaninë, Vlorë
"Shpella e fikutç është vendi perfekt per te shijuar perendimin
Zurück zum Seiteninhalt